• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eisl

-17% Korting
Regendoucheset Eisl Easy Energy (zonder thermostaat)
Regendoucheset Eisl Easy Energy (zonder thermostaat)
72,60 60,00
-17% Korting
Regendouche Eisl Cool White
Regendouche Eisl Cool White
107,69 89,00

Eisl

Waarom Eisl bij Megadump Tiel

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw badkamer te ontwerpen volgens uw wensen en behoeften. Van toebehoren en whirlpools naar alle accessoires voor in de sanitaire ruimte. De producten van Eisl worden gekenmerkt door de beste kwaliteit en kwalitatief hoogwaardig design voor een voordelige prijs.

Voordelen en ervaringen van Eisl:
  • Voordelig geprijst
  • Veel keus
  • Jaren lange ervaring in sanitaire branch
Vraag advies bij uw Megadump Specialist

Maak uw badkamer helemaal compleet met de prachtige artikelen van Eisl. Onze deskundige medewerkers in Tiel vertellen u graag meer over de voordelen en het gemak van het sanitair aanbod van Eisl. Nergens komen zoveel topmerken samen als bij Megadump Tiel. Alleen het allerbeste in sanitair, kranen, tegels, radiatoren en accessoires nemen we op in ons assortiment. 

Het zijn stuk voor stuk A-merken die net als wij altijd op zoek zijn naar vernieuwing in comfort en uitstraling. Bij Megadump Tiel mag u zeker zijn van de allerlaatste collecties. Ziet u iets bijzonders wat in u smaak valt en u wilt de mogelijkheden weten?  Vraag ernaar bij een van onze adviseurs. In de showroom vindt u uiteraard slechts een greep uit het complete aanbod. Voor u zoeken we exact de elementen bij elkaar die u voor ogen heeft. Met zoveel A-merken is kiezen nog een hele opgave. We helpen u daar graag bij.

Lees meer