• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Annuleren / Retourneren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd z.s.m. aan ons per email door te geven onder vermelding van uw bestelnummer. Hoe eerder wij namelijk uw annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Bekijk hiervoor ons retourbeleid. Eventuele verzendkosten zijn dan voor eigen rekening en worden niet aan u geretourneerd. Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Eventuele betalingen worden dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Het termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.

Veel gestelde vragen

[powr-faq id=8144ff42_1521812475]

Uw bestelling geannuleerd door Megadumpwormer.nl

In enkele gevallen komt het voor dat wij genoodzaakt zijn uw bestelling te annuleren. Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden:

  • Het artikel is (toch) niet leverbaar
  • De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect
  • Als een bestelling is geannuleerd, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen of u ontvangt het reeds betaalde bedrag terug.

Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. U heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Wanneer u ontevreden bent over uw aankoop dan kunt u, binnen de bedenktermijn van 14 dagen, aangeven dat u wilt afzien van uw aankoop. Nadat u heeft aangegeven dat u afziet van de koop heeft u nog 14 dagen de tijd om producten terug te sturen. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens het geld terug krijgen.

Randvoorwaarden

Het artikel dient onder de volgende voorwaarden retour gestuurd te worden:

  • binnen 14 kalenderdagen na levering dient de koper te hebben aangegeven dat hij van de koop afziet of de koper heeft het product binnen deze termijn geretourneerd.
  • compleet en onbeschadigd
  • ongebruikt (uitproberen mag wel zoals in de winkel) en niet gemonteerd
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden)
  • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.
  • Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.