• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wastafelkraan

De juiste wastafelkraan is de kroon op elke wastafel, wasbak of fonteintje. Megadump Wormer biedt een ruim assortiment aan wastafelkranen, zodat u de perfecte afwerking van uw badkamer kunt realiseren.
Materiaal
Lengte
Kleur
-49% Korting
Amon Round Inbouw Wastafelmengkraan Éénhendel Chroom (inclusief inbouwdeel)
Amon Round Inbouw Wastafelmengkraan Éénhendel Chroom (inclusief inbouwdeel)
166,60 85,00
Wastafelkraan Wiesbaden Caral 2.0 Inbouw mengkraan éénhendel Zwart
245,00
-47% Korting
Inbouw Wastafelmengkraan Rond Chroom
Inbouw Wastafelmengkraan Rond Chroom
257,00 134,95
-17% Korting
Buddy Inbouw Wastafelmengkraan 005J
Buddy Inbouw Wastafelmengkraan 005J
370,80 309,00
-47% Korting
Feel Eengreeps Wastafelmengkraan Draaibare Uitloop Chroom
Feel Eengreeps Wastafelmengkraan Draaibare Uitloop Chroom
379,00 199,00
-47% Korting
Kai Wastafelkraan Chroom
Kai Wastafelkraan Chroom
133,00 69,95
-29% Korting
Wastafelkraan Wiesbaden Uitloop Rond 26,3 cm Mat Zwart
Wastafelkraan Wiesbaden Uitloop Rond 26,3 cm Mat Zwart
118,50 84,64
-26% Korting
Wastafelmengkraan Linden Chroom met flexibele aansluiting
Wastafelmengkraan Linden Chroom met flexibele aansluiting
134,95 99,95
Wastafelkraan Wiesbaden Caral Mengkraan opbouw Draaibare uitloop Zwart
219,00
-13% Korting
Inbouwwastafelkraan Best Design Lara mengkraan Messing Mat Zwart
Inbouwwastafelkraan Best Design Lara mengkraan Messing Mat Zwart
204,95 178,95
-48% Korting
Wastafelkraan Otto Inbouw Wandmodel Chroom
Wastafelkraan Otto Inbouw Wandmodel Chroom
189,00 99,00
-48% Korting
Costa S Wastafelkraan Met Ketting Chroom
Costa S Wastafelkraan Met Ketting Chroom
181,00 95,00

Wastafelkraan

U vindt ons assortiment aan kranen van topmerken in onze webshop, maar ook in de Megadump Wormer showroom. Uiteraard bieden wij enkel de beste kwaliteit, tegen de laagste prijzen.

Wastafelkraan soorten

Bij Megadump Wormer vindt u verschillende soorten wastafelkranen. Zo bieden wij standaard wastafelkranen, drie gats (3-Gats) wastafelkranen, inbouw wastafelkranen en verhoogde wastafelkranen. Welke soort u ook zoekt, u kunt eindeloos variëren met verschillende vormen, formaten, materialen en kleuren.

Standaard wastafelkraan

Onze standaard wastafelkranen monteert u gemakkelijk op uw wastafel. U kunt kiezen uit mengkranen met hendels, kranen met draaiknoppen en (zelfsluitende) drukknoppen. Daarnaast biedt Megadump Wormer opties voor warm en koud water, maar ook kranen die alleen koud water doorlaten. Verder kunt u kiezen uit vaste kranen of draaibare wastafelkranen. Met een wastafelkraan bepaalt u gemakkelijk de uitstraling van uw wastafel, wasbak of fonteintje. In ons assortiment vindt u namelijk kranen met ronde of hoekige, rechte of gebogen vormen, matte of glanzende afwerkingen, traditioneel of modern design en in diverse kleuren zoals zwart of chroom.

Driegats wastafelkraan

Een drie gats wastafelkraan is bestaat uit drie delen: een kraan en twee losse hendels. Dit type kraan kan worden ingebouwd in de muur boven uw wastafel, wasbak of fonteintje. Ook vindt u bij ons een staande drie gats wastafelkraan, die op uw wasbak of wastafelblad wordt gemonteerd. Drie gats kranen zijn verkrijgbaar in zowel een traditioneel als modern design, voor respectievelijk een klassieke of strakke badkamer.  Daarnaast hebben wij kranen met een matte of glanzende afwerking in diverse kleuren.

Inbouwkraan


Een inbouw wastafelkraan wordt weggewerkt in de muur boven uw wastafel, wasbak of fonteintje. Dit type kraan vindt u in uitvoeringen bestaande uit één element of een kraan met een losse hendel. Bij Megadump Wormer kunt u variëren in stijl, design en kleur om de uitstraling van uw badkamer te bepalen. Bent u opzoek naar een bijzondere wastafelkraan met een luxueuze uitstraling? Kies dan voor één van onze waterval kranen met muuruitloop.

Verhoogde kraan

Een verhoogde wastafelkraan is hoger dan een standaard kraan. Deze kranen kunt u op de wasbak monteren, maar ook op het wastafelblad. Een verhoogde wastafelkraan komt namelijk gemakkelijk boven een losse waskom uit. Ook de verhoogde wastafelkranen van Megadump Wormer zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende stijlen, designs, vormen en kleuren.
Wij leveren enkel producten van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u wastafelkranen in verschillende duurzame materialen, zoals geborsteld staal, metaal, messing, keramiek en RVS. Smaken verschillen, en daarom heeft Megadump Wormer een wastafelkraan in elke denkbare stijl in haar assortiment. Kom gerust even langs in onze showroom en laat u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden!

Wastafelkraan met waste

Met een wastafelkraan met waste kunt u uw wastafel gemakkelijk afsluiten. Een wastafel, wasbak of fonteintje met een kraan zonder waste-optie moet u zelf afsluiten met een losse stop. Bij Megadump Wormer vindt u bijvoorbeeld kranen met een click-waste, welke u kunt sluiten en openen door er met uw duim op te drukken. Ook bieden wij een waste-optie met een trekknop.

Zelfsluitende kranen

Een zelfsluitende wastafelkraan is een unieke oplossing en ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld uw handen wilt wassen met zeep of wanneer de kraan bediend wordt door kinderen. Dit type kraan wordt bediend middels een drukkrop. U zet de kraan aan door de knop in te drukken. Na een bepaald aantal seconden sluit de kraan vanzelf. Zo voorkomt u dat de kraan per ongeluk open blijft staan en verspilt u niet onnodig water. Bij Megadump Wormer vindt u zelfsluitende wastafelkranen die koud of warm water doorlaten.

Topmerken

Megadump Wormer biedt topmerken, zoals Plieger en Grohe. Onze producten worden groot en slim ingekocht, waardoor wij u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs  kunnen bieden. Een wastafelkraan van Grohe is bijvoorbeeld voorzien van een Starlight beschermlaag. Dit maakt de kraan zeer onderhoudsvriendelijk en het materiaal wordt tegen krassen beschermd. De perfecte wastafelkraan voor uw badkamer bestelt u gemakkelijk in onze webshop en wordt binnen enkele werkdagen bij u thuis afgeleverd. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom voor vrijblijvend advies!

  

Lees meer